SUPER PROMOTIE - Adventurer's Pack › Citeşte detaliile!
CHRISTMAS EVENT - In the search of the lost Christmas › Citeşte detaliile!
PERSONALIZATE - Personalizeaza-ti costumul si frizura › Citeşte detaliile
VIDEO MAKER Creează un videoclip şi urcă-l pe YouTube, iar noi te recompensăm ! › Citeşte detaliile!
REGULAMENT Flamia Revolution › Citeşte detaliile!

Regulament general - Flamia2

Ankhed
Membru Junior
Membru Junior
Posts: 445
Joined: Tue Jan 31, 2017 5:03 pm
Reputație: Administrator
Game Admin
Team Manager
Graphic Designer
Windows App Developer
Full-Stack Web Developer
Crazy in love with Gemini ♊
Regat: Neutru
Nivel: 70
Rasă: Ninja (M)
Location: Bacău
Contact:

Regulament general - Flamia2

Postby Ankhed Fri May 04, 2018 10:43 pm

Dragi aventurieri,
Ca şi jucători ai serverului nostru, vă rugăm să fiţi la curent cu regulamentul acestuia pentru o desfăşurare armonioasă a jocului. Orice jucător are dreptul de a reclama orice abatere de la regulament, urmând ca noi să aplicăm sancţiunile conform regulamentului de mai jos:

[1]. Nu folosiţi un limbaj vulgar la adresa altor jucători sau la adresa membrilor echipei. Pentru mai multe detalii privind regulamentul chat-ului şi sancţiunile, vizitaţi următorul topic: viewtopic.php?f=143&t=5419
[2]. Nu vindeţi iteme/bani/monede dragon pe bani reali (psf, paypal, bancar, coduri reîncărcare ş.a.m.d.). Orice abatere de acest gen poate duce la blocarea permanentă a contului.
[3]. Nu faceţi reclamă altor servere de Metin. Folosiţi sintagme asemănătoare cu "dau iteme acolo, pe iteme aici", fără a da numele serverului de pe care vreţi să negociaţi iteme/conturi etc.
[4]. Nu vă lăudaţi că "deţineti iteme modate". Pe server nu există aşa ceva şi nu vor exista niciodată. Nu dorim ca jucătorii noi să fie păcăliţi de glumele de genul acesta.
[5]. Nu cereţi iteme unui GM. Nu acuzaţi un GM că oferă iteme altor jucători. Doar [GA] au dreptul la negoţ, restul staffului cu acces la iteme au negoţul BLOCAT, pentru a evita orice fraudă care ar putea apărea. De altfel, un GM nu va oferi niciodată iteme unui jucător, decât în cazul evenimentelor, câştigate pe drept.
[6]. Nu acuzaţi GM de favorizare la evenimente. Evenimentele sunt făcute pentru a fi câştigate chiar şi de un jucător activ de doar 5 minute pe server. Evenimentele sunt pentru a dinamiza jocul, pentru a recompensa jucătorii pentru implicarea acestora şi dorinţa de a câştiga.
[7]. Este interzis să vă daţi drept GM/GA, chiar şi în spirit de glumă. Riscaţi blocarea permanentă a contului.
[8]. În cazul în care descoperiţi un bug, sunteţi rugaţi să îl raportaţi. Este interzisă folosirea de bug-uri în avantaj prorpiu, acest lucru ducând la blocarea contului pe joc.
[9]. Dacă negociaţi iteme pe alte servere şi sunteţi păcăliţi, noi nu vă vom putea recupera acele iteme şi nici nu vom asista la negoţ. Orice negoţ pe alt server se face pe proprie răspundere.
[10]. Este interzisă folosirea de hack-uri. Am introdus "Auto-Hunting" pentru a ajuta toţi jucătorii să se ridice, având în vedere faptul că unii dintre ei profitau de hack-ul "bob", nefiind corect faţă de playerii cinstiţi. Modificarea în plus a clientului cu hack-uri de tip "send", "wall" etc. duce la blocarea permanentă a contului.
[11]. Este interzis furtul pe server! În cazul în care va exista un cont spart/furat, persoana respectivă va fi blocată permanent.
[12]. Sunt interzise numele de tipul: "wjnkjanvkjanvka", "llllllllll", "iiiiiiiiiiiiii", "iiiillllll". Se vor bloca.
[13]. Dacă un GM v-a taxat pe nedrept, sunteţi rugaţi să îi faceţi reclamaţie. Nu aveţi, însă, dreptul de a contesta decizia unui [GA].
[14]. Sunt interzise conturile făcute pentru a jigni. Individul respectiv va fi taxat si pe contul principal, nu doar pe cel "proaspăt" creat.
[15]. Nu încercaţi să fraudaţi donaţiile, să păcăliţi administratorii cu donaţii false ş.a.m.d., toate se vor verifica, iar orice urmă de fraudă se va pedepsi cu blocarea permanentă a contului.
[16]. ECHIPA NR2 NU ÎŢI VA CERE NICIODATĂ DATELE DE LOGARE. Există cazuri speciale în care este cerut contul pentru a se testa o anumităproblemă, însă acest lucru este permis doar de către un [GA]. Pentru a evita să fiţi păcăliţi de către diverşi terţi care vor încerca să vă fure conturile, pretinzând că fac parte din staff, UN GM ARE PARANTEZE LA NUME, IAR SCRISUL DIN MESAJUL PRIVAT ESTE ÎNTOTDEAUNA CU GALBEN. DE ALTFEL, ACESTA APARE ÎN ECHIPA STAFF-ULUI.
[17]. Este interzis să mutaţi mobii de categoria "şef" în perete sau în alte locuri inaccesibile pentru ceilalţi jucători.
[18]. Conturile făcute pentru a perturba alţi jucători care încearcă să crească/farmeze sunt interzise.
[19]. Acuzaţiile nefondate (fără dovezi/reclamaţie) aduse la adresa unui jucător (pretinzând că acel jucător foloseşte hack, nefiind adevărat şi neputând fi dovedit) sunt interzise, ducând la blocarea chat-ului.

Regulamentul poate fi modificat oricând! Vă rugăm să fiţi la curent cu orice modificare adusă acestuia.
Image
void eat () {
System.out.println ("Image");
}

Return to “Regulament general”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests